Begeleid wonen & ambulante begeleiding vlakbij Breda


Woonbegeleiding en ambulante begeleiding in Breda

Beter Leven Zorg in Prinsenbeek maakt ambulante woonbegeleiding nabij Breda mogelijk voor mensen die om bepaalde redenen niet in een zorginstelling terecht kunnen. Dit kan zijn vanwege een wachtlijst of de financiële situatie van de betrokkene. Omdat wij samenwerken met plaatselijke makelaars, beschikken we snel over woningen om te verhuren aan onze cliënten. We zijn natuurlijk afhankelijk van vraag en aanbod, maar proberen altijd om binnen afzienbare tijd een geschikte woning te vinden voor iedereen die ambulante begeleiding nodig heeft.

Begeleid wonen vlakbij Breda

Wij streven naar een beter leven voor iedereen met een hulpvraag. Bij begeleid wonen is persoonlijk contact altijd van belang om vast te stellen welke zorg er precies nodig is. Beter Leven Zorg wil dat alle bewoners zich helemaal thuis voelen in onze zorghuizen. Daarom vindt onze woonbegeleiding uitsluitend plaats in panden met een huiselijke sfeer. Wij zorgen voor een woonruimte die door iedere bewoner als een warm thuis wordt ervaren.

Woonbegeleiding en dagbesteding

Wilt u graag zelfstandig wonen, maar lukt dit niet zonder hulp? Dan kan Beter Zorg u uitstekend van dienst zijn. In onze zorghuizen woont u in een groep die uit gemiddeld 6 personen bestaat. U beschikt over een eigen slaapkamer en een gedeelde badkamer. Bij onze woonbegeleiding nabij Breda is er 24/7 hulp aanwezig. Onze woon-zorg wordt gecombineerd met dagbesteding in groepsverband en op diverse niveaus, zodat de bewoners in hun eigen tempo kunnen werken. Tevens hebt u bij Beter Leven Zorg de mogelijkheid om te logeren in een van onze huizen. Zo kunt u tijdelijk ervaren hoe het is om begeleid te wonen. Ook als u uw familie of verzorgende een tijdje wilt ontzien, is dit een uitstekende optie. Wilt u in aanmerking komen voor begeleid wonen of ambulante begeleiding? Meld u dan bij ons aan.

zorghuizen
ambulante begeleiding
dagbesteding
logeren